BİDDER KAHVALTILI SOHBET TOPLANTISI 3.10.2015

Derneğimizin 2015 - 2016 dönemi 5.Geleneksel Kahvaltılı Sohbet Toplantısı 3 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 09:30 da sayın Prof. Dr. Mehmet Siraç DİLBER'in katılımıyla dernek merkezimizde yapıldı. "İnivasyon" temalı konferans sonrasında Başkanımız Sayın Prof. Dr. Nihat TOSUN Sayın Dilber'e Derneğimiz adına plaket takdim etti.

BİDDER KAHVALTILI SOHBET TOPLANTISI 21.12.2014

Derneğimizin 2014 - 2015 dönemi 4.Geleneksel Kahvaltili Sohbet Toplantisi 21 Aralık 2014 pazar günü saat 09:30 da sayın Prof.Dr.Ahmet Rumeli 'nin katılımıyla dernek merkezimizde yapıldı."Üniversite ve Toplum" temalı konferans sonrasında Başkanımız Sayın Prof. Dr. Nihat TOSUN Sayın Rumeli’ye Teşekkür etti.

İNTERAKTİF ÜNİVERSİTE

Geleneksel BİDDER Hafta Sonu Kahvaltılı Sohbet Toplantısının üçüncüsü, 22 Kasım 2014 Cumartesi günü Sayın Prof.Dr. Şaban ŞİMŞEK'in katılımıyla yapıldı. Sayın ŞİMŞEK "İnteraktif Üniversite" temalı bir konuşma yaptı. Toplantı sonunda Sayın ŞİMŞEK'e katkılarından dolayı Derneğimiz adına plaket takdim edildi.

i1 i1 i1 i1

2014-2015 dönemi geleneksel BİDDER Hafta Sonu Kahvaltılı Sohbet Toplantısının ikincisini, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Sayın Doç. Dr. Kudret BÜLBÜL’ün katılımıyla yapıldı.

“Yurt Dışı Türkler: Sorunlar ve İmkanlar” temalı konuşması sonunda Yönetim Kurulu Başkanımız Doç.Dr. Mustafa ORÇAN katkılarından dolayı Sayın BÜLBÜL'e Derneğimiz adına plaket verdi.

MEHMET DOĞAN KATILIMIYLA YENİ SEZONUN İLK SOHBET PROGRAMI YAPILDI

18 Ekim 2014 Cumartesi günü Derneğimiz tarafından düzenlenen “Hafta Sonu Kahvaltılı Sohbet Programı”nın değerli konuğu Türkiye Yazar Birliği Vakfı Başkanı ve Yeniakit Gazetesi yazarı Sayın D. Mehmet DOĞAN idi.. Sayın Doğan’ın yakında yayınlanacak olan araştırmanın konusu “Tarihten Günümüze Ankara: Yaşadığımız Şehri Tanımak ve Yaşayabilmek” idi.

İlgiyle izlenen sohbet programında BİDDER üye ve takipçilerine Ankara’nın bilinmeyen maddi ve manevi mimarları anlatıldı. Sohbet sonrası Mehmet DOĞAN’a BİDDER’in kurucusu Prof. Dr. Nihat TOSUN Hocamız tarafından Derneğimize yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

s3 s3 s3 s3 s3 s3 s3 s3 free lightbox scriptby VisualLightBox.com v6.0