Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi  Sayı 1

Giriş - Yazarlara Bilgi - Editörden
Maksillofasiyal Kırıklar - Maxillofacial Fractures
Effects Of Hyperthermıc Intraperıtoneal Mıtomycın-C Treatment Augmented   Wıth Radıotherapy On
The  Anastomotıc Healıng Of The Rat Colon
Serebral Venöz Tromboz - Cerebral Venous Thrombosis
The Influence Of General Anesthesıa On Oral Flora
Bir İnkontinensiya Pigmenti (Bloch–Sulzberger Sendromu) Olgusu An Incontinetia Pigmenti (Bloch–Sulzberger Syndrome) Case
Trakeostomisi Bulunan Bir Hastada Koroner Arter Baypas Cerrahisi Coronary Artery Bypass Grafting In A Patient With A Tracheostoma
Düfiük Yüzdeli Pnömotoraksın Efilik Ettiği Spontan Pnömomediyastinum Olgusu A Spontaneous Pneumomediastinum Case With Concomittant Low Percentage Pneumothorax
Dirençli Hipertansiyon Resistant Hypertension
Bütün Sayıyı  Buradan İndirebilirsiniz...