Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi  Sayı 2

Giriş - Yazarlara Bilgi - İçindekiler
Gebelerde Folik Asit Düzeyleri Folıc Acıd Level In Pregnancy
Qualıty Of Lıfe In Treatment Of Acute Rhınosınusıtıs: Cefdıtoren Pıvoxıl Versus Moxıfloxacıne Akut   Rinosinüzit Tedavisinde Hayat Kalitesi: Sefditoren Pivoksil’e Karfiı Moksifloksasin
Popliteal Arter Anevrizmaları Poplıteal Artery Aneurysms
Torasik Travma: Klinik Bulgular,Tedavi Sonuçlar Thoracic Trauma: Clınıcal Manıfestatıons, Treatment And Outcome
Intraoperatıve Evoked Potentıal Monıtorıng: Combıned Usage Of Evoked Potentıals For A Tethered  Cord Syndrome İntraoperatif Uyarılmıfifi Potansiyellerin Monitörizasyonu: Bir Gergin Omurilik  Sendromunda Uyarılmıfifi Potansıyellerinin Kombine Kullanımı
Soliter Pulmoner Amiloid Nodülü (Amiloidoma): Olgu Sunumu Solıtary Pulmonary Amyloıdosıs Nodule (Amyloıdoma): Case Report
Asbest Maruziyeti Olmayan Malign Peritoneal Mezotelyoma Vakası A Case Of Malıgnant Perıtoneal Mesothelıoma Wıthout Exposure Asbestos
Diferansiye Tiroid Kanserlerinde Tamamlayıcı Tiroidektominin Endikasyonları Indıcatıons For Completıon Thyroıdectomy In Dıfferentıated Thyroıd Carcınomas
Bütün Sayıyı  Buradan İndirebilirsiniz...