Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi  Sayı 3

Trakea Rekonstrüksiyonlarında Ksifoid Kıkırdak Greftinin Tiroid Ve Auriküla Kıkırdak Greftleri İle Arasındaki Karfiılafitırmalı Uyum Farklılıkları: Tavfian Modeli Comparıson Of Xıphoıd Cartılage Graft Wıth A Thyroıd Ala Superıor And Aurıcular Otolog Cartılage Regardıng To Tıssue Compabılıty In Trachea Reconstructıon: A Rabbıt Model
Kombine Efi Zamanlı Koroner By-Pass+Karotis Endarterektomi Cerrahisinde Mortalite Öngörüsü : Parsonnet, Euroscore, Ontorio Risk Skorlama Sistemleri Güvenlimi, Hangisini Kullanalimi Mortalıty Predıctıon At Concomınant Coronary Artery Bypass Graftıng And Carotıd Artery Endarterectomy: Parsonnet, Euroscore, Ontorio Trustable And Any Superiority?
Fınancıal Analysıs Of Electıve Cholecystectomıes In A Communıty Hospıtal Bir Devlet Hastanesinde Elektif Kolesistektomilerin Finansal Analizi
Oküler İskemik Sendroma Sekonder Gelişen Neovasküler Glokomun Tedavisinde Bevacizumab Enjeksiyonu Bevacızumab Injectıon In Management Of Neovascular Glaucoma Secondary To Ocular Ischemıc Syndrome
Akut Abdomen Semptomlarının Nadir Bir Sebebi: İnguinal Fıtık Kesesi İçerisinde İnkarsere Appendix Epiploica A Rare Cause Of Acute Abdomınal Symptoms: Incarceratıon Of Appendıx Epıploıca In Inguınal Hernı Sac
Post-Tracheotomy Tracheal Calcıfıcatıons: A Case Report Trakeotomi Sonrası Trakeal Kalsifikasyonlar: Olgu Sunumu