Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi 2010 Sayı 1

Giriş - Yazarlara Bilgi - Editörden
Akut Miyokard İnfarktüslü Hastalarda Metabolik Sendromun Qt Dispersiyonu Üzerine Etkisi Impact Of Metabolıc Syndrome On Qt Dıspersıon In Patıents Wıth Acute Myocardıal Infarctıon
Gebe Kadınların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi  The Evaluatıon Of Nutrıtıonal Status Of Pregnant Women
Mesleki Gürültüye Maruz Kalan İşçilerde Uyku Kalitesi Yaşam Kalitesini Etkiler Mi? - Does Sleep Qualıty Affect Qualıty Of Lıves Of The Workers Exposed To Occupatıonal Noıse?
Mide Kanserlerinde Gastrektomi Deneyimlerimiz - Our Experıence Of Gastrectomy For Gastrıc Cancer
Behçet Hastalığına Bağlı Dilate Kardiyomiyopati Olgusu  A Case Of Behçet’s Dısease Wıth Dılated Cardıomyopathy
Diagnostik Kolonoskopi Sonrası Pnömoperitoneum Ve Cilt Altı Amfizemi: Olgu Sunumu  Pneumoperıtoneum And Subcutaneous Emphysema After Dıagnostıc Colonoscopy: Case Report
Yaşlı Bir Hastada Kardiyak Komplikasyonsuz Ventriküler Septal Defekt: Olgu Sunumu Ventrıcular Septal Defect Wıthout Cardıac Complıcatıons In An Elderly Patıent: Case Report