Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi 2010 Sayı 4

Giriş - Yazarlara Bilgi - Editörden
Memenin Fibroadenoma Ve Fibrokistik Hastalıklarında Histopatoloji -  Hıstopathology Of Fıbroadenoma And Fıbrocytıc Dısease Of The Breast
Cem Kaan PARSAK, Gürhan SAKMAN, Tolga AKÇAM, Orhan DEMİRCAN
Dilşat Özkök, Koray Dural, Nilgün Yıldırım, Doğan Dede, Bülent Koçer, Ünal Sakıncı

The Plasma Leptın Level Changes In Ceruleın Induced Experımental Pancreatıtıs Serulein İle Oluşturulan Deneysel Pankreatitte Plazma Leptin Düzeyi Değışiklikleri

Halil İbrahim ÖZKAYA, Serap EREL, Kemal KISMET, Mehmet Gürdal ÖZTEKİN, Rukiye BERKEM, Mehmet Ali AKKUS

Transmaxıllary Reductıon And Urethral Catheter Balloon For Blowout Fractures Blowout Kırıklarda Transmaksiller Yaklaşım Ve Üretral Katater Balonu
Gökhan YALÇINER, Ahmet KUTLUHAN, Hüseyin ÇETİN, Hasan Mervan DEĞER, Akif Sinan BİLGEN, Behçet TARLAK
An Unusual Cause For Nasal Obstructıon: Rhınolıthıasıs Nadir Görülen Bir Nazal Obstrüksiyon Sebebi: Rinolitiazis
 Oğuzhan DİKİCİ, Nuray Bayar MULUK, Osman Kürşat ARIKAN
Prune-Belly Sendromunda Anestezik Yaklaşım Anesthetıc Management Of Prune-Belly Syndrome
Şaban YALÇIN, Halil ÇİFTÇİ, Halil NACAR, Azmi DALYAN, Ali ÇİÇEK
Dıeulafoy Lesıon And Successful Endoscopıc Sclerotherapy (A Case Report And Review Of Literature)Dıeulafoy Lezyonu Ve Başarılı Endoskopik Skleroterapi (Olgu Sunumu Ve Literatürün Gözden Geçirilmesi)
Oktay BULUR, Yaşar NAZLIGÜL, Mehmet YILDIZ, Metin KÜÇÜKAZMAN, Zeliha ASILTÜRK
Abdominal Hipertansiyon Ve Abdominal Kompartman Sendromu
Abdomınal Hypertensıon And Abdomınal Compartment Syndrome
Cem Kaan PARSAK, Gürhan SAKMAN
Bütün Sayıyı  Buradan  İndirebilirsiniz...