Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi 2011 Sayı 1

Giriş - Yazarlara Bilgi - Editörden
AÇIK KALP CERRAHİSİ SONRASI NİTRİK OKSİT DONÖRLERİNİN TİROİD HORMONLARI SEVİYELERİNE ETKİLERİ

Mahmut Mustafa ULAŞ1, Ümit KERVAN1, Kumral ERGUN2, Ferit CİÇEKCİOĞLU1, Gokan LAFÇI1, Hasmet BARDAKÇI1, Tuncay DELİBAŞI3, Kerim ÇAĞLI1 Ümit Kervan M.D
MİTOMİSİN C İLE YAPILAN TRABEKÜLEKTOMİ AMELİYATI ERKEN DÖNEM SONUÇLARIMIZ
OUR SHORT-TERM RESULTS OF TRABECULECTOMY OPERATION WITH MITOMYCIN C

Ahmet ERGİN1, Pervin ÇINAR2, Sezer HELVACI3, Ayşe ALTIN4, Pınar ERGİN4 Prof. Dr. Ahmet ERGİN
MAKSİLLER SİNÜS KİTLELERİNE YAKLAŞIM
THE APPROACH TO MAXILLARY SINUS MASSES

İbrahim ÇUKUROVA1, Aytekin YAZ1, Murat GÜMÜŞSOY1, Gül Caner MERCAN1, Orhan Gazi YİĞİTBAŞI1, Ümit BAYOL2 Dr. Murat Gümüşsoy
PREMATÜRE OVER YETMEZLİĞİ İLE OTOİMMÜN TİROİDİT İLİŞKİSİ: KESİTSEL ÇALIŞMA AN ASSOCIATION BETWEEN AUTOIMMUNE THYROIDITIS AND PREMATURE OVARIAN FAILURE:
A CROSS-SECTIONAL STUDY

Serap SOYTAÇ İNANÇLI1, Mutlucan KURT2, Husniye BAŞER1, Fatma SAĞLAM1, Reyhan ERSOY1, Bekir ÇAKIR1 Serap SOYTAÇ İNANÇLI
MASTEKTOMİ SONRASI FLEP NEKROZUNU ÖLÇMEK İÇİN KULLANILAN BİLGİSAYAR DESTEKLİ METOD

Serdar TOPALOĞLU1, Barış DOĞU YILDIZ2, Fatih Mehmet AVŞAR2,3, İbrahim SAKCAK2, Barlas SULU3, İsmail Hakan ÖZEL2 Barıs D. YILDIZ
KOLİTİS ÜLSEROZA HASTASINDA ATİPİK YERLEŞİMLİ
PYODERMA GANGRENOSUM PYODERMA GANGRENOSUM WITH ATYPICAL LOCATIONS IN A PATIENT WITH ULCERATIVE COLITIS

Abdullah Özgür YENİOVA1, Yaşar NAZLIGÜL1, Murat HOKKAÖMEROĞLU2, Ayşe KEFELİ1, Metin KÜÇÜKAZMAN1, Gülçin ŞİMŞEK3, Nazile GÜMÜŞ BALIKÇI4 Uz. Dr. Abdullah Özgür YENİOVA
GİRESUN BÖLGESİNDE YOĞUN BAKIM ÜNİTELERİNDE TAKİP EDİLEN ZEHİRLENME OLGULARININ RETROSPEKTİF ANALİZİ
RETROSPECTIVE ANALYSIS OF INTOXICATION CASES WHO WERE FOLLOWED UP IN THE INTENSIVE CARE UNIT IN GIRESUN AREA Hasan Hüseyin YÜCE

Dr. Hasan Hüseyin YÜCE
ALERJİK FUNGAL RİNOSİNÜZİTLER
ALLERGIC FUNGAL RHINOSINUSITIS

Orhan GÖRGÜLÜ1, Süleyman ÖZDEMİR2, Osman Kürşat ARIKAN3
Dr. Orhan GÖRGÜLÜ
Bütün Sayıyı  Buradan  İndirebilirsiniz...