Bidder - Tıp Bilimleri Dergisi 2011 Sayı 4

Giriş - Yazarlara Bilgi - Editörden
Endovenous ablatıon wıth a 1470 nm dıode Laser for the treatment of great saphenous Veın ınsuffıcıency: early term results of A prospectıve clınıcal trıal
1470 nm diyot lazer ile büyük safen ven yetmezliğinin Endovenöz ablasyon yöntemiyle tedavisi: Kısa dönem sonuçlarına ilişkin klinik bir çalışma

Cevdet furat
KORONER ARTER BYPASS CERRAHİSİNDE L-KARNİTİNİN MYOKARD FONKSİYONLARI ÜZERİNE ETKİSİ
THE EFFECT OF L-CARNITINE ON MYOCARDIAL FUNCTION AFTER CORONARY ARTERY BYPASS SURGERY

Cevdet FURAT1, Murat GÜVENER1
PERİNATOLOJİ KLİNİĞİMİZE BAŞVURAN TARAMA TESTİ POZİTİF GEBELERDE GENETİK AMNİYOSENTEZ SONUÇLARIMIZ
GENETIC AMNIOSENTESIS RESULTS OF THE PREGNANT WOMEN WITH A POSITIVE SCREENING TEST WHO REFERED TO OUR PERINATOLOGY CLINIC

Hüseyin Cumhur BULUTGENÇ, Sefa KURT, Mehlika Pelin YAZ, Ömer DEMİRTAŞ, Aycan KOPUZ, Abdullah TAŞYURT
MİNÖR TÜKÜRÜK BEZİ TÜMÖRLERİNE YAKLAŞIMIMIZ
THE APPROACH TO MINOR SALIVARY GLAND TUMORS

İbrahim ÇUKUROVA1, Aytekin YAZ1, Murat GÜMÜŞSOY1, Ümit BAYOL2, Orhan Gazi YİĞİTBAŞI1